Vnetje želodčne sluznice

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

9. maj 2008 20:57

Pomaga tudi sok aloje vere, preverjeno.

Sosed je bil zaradi vnetja trebušne slinavke hospitaliziran, tako hudo je bilo. Pa sem mu nesla v bolnico sok aloje in že drugi dan se je boljše počutil, po 3 dneh zapustil bolnico. Sedaj je 1 mesec po bolnici, vnetje se je vneslo, bolečin nima več, malo pa pazi pri prehrani.

Jaz sem mu tu kupila sok aloje vere: www.sunray.si  pod dopolnilno prehrano jo najdete. Je 100% čista, hladno stisnjena in brez alkohola in konzervansov.

Kyara

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

9. maj 2008 23:11

STANEJ je napisal/a:
Se je tudi vam dogajao , da ste imeli bolečine ponoči, ker ona ima bolečine največkrat ponoči oz. jo bolečina zbudi.
Meni je bilo pojasnjeno, da če boli ponoči, potem boli dvanajstnik. Meni pa je po vseh Ultopih, Ranitalih, dietah, ipd. še najbolj pomagalo redno uživanje Basice Vital. Če tega zjutraj ne zaužijem, potem čez dan sigurno sledijo bolečine v želodcu.

Nelly  

član od: 29.10.2003

sporočila: 264

10. maj 2008 9:01

 Se pridružujem Kyarinemu nasvetu. Hči je imela hude težave z želodčno sluznico. Priporočili so nam Goldnov aloe vera sirup. Kmalu se je stanje začelo izboljševati, preventivno pa je nadaljevala s kuro in ga popila cca 3l. Sedaj je popolnoma zdrava, nobena hrana ji ne povzroča težav.

Nelly

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti