konec tedna gremo u toplice me zanima a je kaj pametnega za videti in ali je kaksna fajn gostilna imamo tri majhne otroke
bb.kuhar
konec tedna gremo u toplice me zanima a je kaj pametnega za videti in ali je kaksna fajn gostilna imamo tri majhne otroke
bb.kuhar
| juma je napisal/a: |
| Ko so bili otroci majhni, smo tam parkrat počitnikovali. Res je kar nekaj lokacij, ki jih lahko obiščete. Za odrasle in večje otroke je zanimiv voden ogled samostana Olimje z najstarejšo apoteko na Slovenskem. Jelenov greben ponuja solidno hrano (special. so jelenje jedi in gobe, katere so, vsaj včasih, tam gojili), opazovanje in hranjenje jelenčkov. Za gostilno Haler ne bi rekla, da imajo dobro hrano, pice smo tam jedli najslabše ever. Obvezen res z otroci, ne glede na starost, ogled Koče pri čarovnici- greš v smer Jelenovega grebena in namesto, da zaviješ levo, greš desno, saj bo gotovo označeno. Všeč bo odraslim in otrokom. Lahko greste k Amonu (tam je dobra hrana!) jahat konje, tudi otroci. Mi imamo iz teh krajev lepe spomine, tudi vi se lepo se imejte. juma |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Jagodni semifreddo