23. apr 2008 20:47
Omenila bi samo še enega "strica", ki ima okrasne kokoši in noje, na poti do čokoladnice. Za otroke zna biti zanimivo in meni je tudi.
23. apr 2008 20:47
Omenila bi samo še enega "strica", ki ima okrasne kokoši in noje, na poti do čokoladnice. Za otroke zna biti zanimivo in meni je tudi.
23. apr 2008 21:07
Če vam ni predaleč Bistrica ob Sotli oz Kumrovec cca 10 km v eno stran), lahko združite ogled muzeja na prostem Kumrovec z kosilom v bližnji Bistrici v gostilni Šempeter, kjer je odlična hrana. Birt Srečko vas bo prijazno sprejel in kaj povedal. lp robida
24. apr 2008 7:38
| IČA je napisal/a: |
Vedno, ko sem v Olimljah obiščem tudi trgovino Marja. Tam je mogoče kupiti spodnje perilo za odrasle in otroke , majice in drugo dosti ceneje kot v trgovini. Iča |
Tudi jaz. Zelo kvalitetna oblačila, debel bombaž. Super.
Sonja
24. apr 2008 9:02
Tudi mi smo bili letos tam med zimskimi počitnicami z otroci. Sicer smo že večkrat obiskali te terme. No v parih dneh smo bili kar pridni: en večer smo jedli pri Amonu (odlično), drugi dan smo se kopali in savnali, obiskali Halerja, zvečar pa odrasli v vinoteko (hotel Sotelia) otroci pa na Play Station igrice. Zabavno za nas in za otroke. Nalsednji dan dopoldan ogled Rogaške (pitje Donata in Templa), obisk prodajalne Steklarna Rogaška in ker smo imeli srečo so nas povabili v proizvodnjo na ogled pihanja stekla. Super! Otroci so bili navdušeni, popoldan kopanje, igre na bazenu in savnanje. Zvečer večerja v Soteli - ješ ogromno in poceni. Naslednji dan smo obiskali rojstno hišo tov. Tita v Kumrovcu. Enkraten izlet ! Nazaj grede ogled samostana, apoteke in čokoladnice, popoldan kopanje, večerja Jelenov Greben. Čarovnice niti nismo šli gledat, ker smo jih že večkrat in smo jih letos izpustili. Res se ne moreš cele dneve samo namakat v bazenih. Imaš še veliko drugih možnosti: golf, tenis, kolesarjenje, tek, sprehodi, telovadba na prostem, masaže, .....lahko bi naštevala tri dni. Zame so to najboljše terme daleč naokoli! kruhy
24. apr 2008 9:25
Tudi jaz sem bila tam že večkrat. Ko smo bli še otroc smo nas vozili k čarovnicam in jelenom, bili smo tudi na gradu, ki pa razpada. Šli smo tudi na Sv. Emo, gor je cerkvica. Sicer pa vse kar so že gor napisali. Pravtako so looo site.luštni sprehodi okoli tistih jezerčk in hranjenje ribic, čeprav so že zelooo site. Mogoče sprehod do kampa, mi smo včasih tam počitnikovali in smo hodili čez mejo po paradajz, odrasli pa na odojka. Mogoče vas zanima tudi kako zgleda hiša iz flaš, nekje v bližini je. V vasi Lipa pa je tudi gostilna Lipa, tam je zvečer živa glasba.
Savne so fajne, ampak zaradi otrok jih verjetno ne boste videli.
Pa uživajte, saj je velki početii
8. maj 2008 19:14
No bb.kuhar kako ste preživeli počitnice v termah? robida
10. maj 2008 7:00
| Robida je napisal/a: |
| No bb.kuhar kako ste preživeli počitnice v termah? robida |
29. jun 2008 9:20
Mene pa zanima kakšne izkušnje imate z drugimi termami v SLO? Mamo in njeno sestro bi rada poslala na krajši oddih, pa me zanimajo vaša mnenja, kam? V oči mi je padla Topolšica. Lp krka
29. jun 2008 9:56
Tudi meni so Terme Olimje ,veliko je lepih sprehodov v okolici lahko gremo krožno do Podčetrtkatam se otroci posladkajo s sladoledom in potem po pešpoti nazaj.Zanimiv je tudi izlet z turističnim vlakom,ki bo otroke zagotovo navdušil.Tuna kopanje v Akva luni je doživetje,ki ga ne smete zamuditi.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Milijonska juha