Terme olimije

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

22. apr 2008 17:21

tanya017 je napisal/a:
Obvezno ogled dežele čarovnic,enkratna zadeva.Hrana pe je super v gostilni Haler,kjer izdelujejo tudi pivo. tanya017
Ravno tole sem mislila predlagat. Zanimivo za male in velike otroke. lp Vesna

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

22. apr 2008 18:11

Se splača iti dobro jest tudi kam drugam, ne samo v opevanega Amona, na Jelenov greben, k Halerju... Tukaj smo enkrat jedli (ob predhodni najavi) po priporočilu enih kolegov, ki so na tej turistični kmetiji tudi prenočevali. Probajte, ne bo vam žal, vam res toplo priporočam. Pristno domače! http://www.turizem-podcetrtek.si/index.php?kbizj Mijan

oliva  

član od: 21.3.2005

sporočila: 312

22. apr 2008 19:34

Ne spomnem se, kako se reče gostilni nasproti zunanjega bazena, oz. nasproti počitniških hišic, t.j. predno prideš v toplice na desni strani, tik ob glavni cesti. Zelo dobro in poceni smo jedli, je pa res že kar 3 leta od tega. oliva

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

22. apr 2008 19:35

oliva je napisal/a:
Ne spomnem se, kako se reče gostilni nasproti zunanjega bazena, oz. nasproti počitniških hišic, t.j. predno prideš v toplice na desni strani, tik ob glavni cesti. Zelo dobro in poceni smo jedli, je pa res že kar 3 leta od tega. oliva
tam imajo tudi poceni prenočišča,samo majhne sobe ,... anaeva

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

22. apr 2008 19:55

Mislim, da se ta gostiln imenuje Ciril (nisem pa čisto prepričana). Smo že jedli tam hrana dobra. Milži

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

22. apr 2008 20:01

Ja ta gostilna je Pri Cirilu. Se naješ dobro in po zmerni ceni. Imajo jedi po naročilu in vsak dan tudi kosila. Lp Nasha

Pesnica  

član od: 11.1.2006

sporočila: 259

22. apr 2008 21:24

Takoj za bencinsko črpalko na levi je v enem lokalu (ne vem točno ali je gostilna ali manjši hotelček) muzej figuric iz kinderjajčkov. Po moje mora biti za otroke fantastičen. Ko smo bili mi tam, je bil na žalost zaprt. Pesnica

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

22. apr 2008 23:45

Ja to je gostišče Ciril.Muzej figuric iz kinderjajčkov imajo pa pri "Jagru",levo od bencinske črpalke v piceriji "Gustl",desno je križišče,kjer se gre,spet levo proti Olimju(Gostilna in pivnica Haler,gostinstvo,vinarstvo in golf Amon,samostan Olimje s čokoladnico,jelenov greben Ježovnik in koča pri čarovnici).Pri Halerju se zelo dobro je,tudi pivo je dobro. Če boste stanovali v naselju "Lipa",so okoli lepe sprehajalne poti,v ribnikih pod aparthotelom "Rosa" so ribe,ki jim le prišparaj kak košček kruha,zelo zanimivo jih je hraniti,posebej otroci v tem uživajo(moji že).In seveda ogled jelenčkov pa koče pri čarovnici.Nasploh pa je okolica primerna za sprehode.Povsod so pa tudi označbe in table do turističnih zanimivosti. Lahko pa se zapelješ še do "naše" Rogaške Slatine,ki je blizu Ti je Mijan že prilepila link,pa še od koče pri čarovnici: http://www.carovnica.com/ čokoladnica(in ostalo): http://www.nastanitve.eu/cokoladnica/ Sporočilo je spremenil(a) Kristina dne 22. apr 2008 23:55:08

IČA  

član od: 9.1.2006

sporočila: 233

23. apr 2008 19:51

Vedno, ko sem v Olimljah obiščem tudi trgovino Marja. Tam je mogoče  kupiti spodnje perilo za odrasle in otroke , majice in drugo dosti ceneje kot v trgovini.

Iča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti