22. apr 2008 17:21
| tanya017 je napisal/a: |
| Obvezno ogled dežele čarovnic,enkratna zadeva.Hrana pe je super v gostilni Haler,kjer izdelujejo tudi pivo. tanya017 |
22. apr 2008 17:21
| tanya017 je napisal/a: |
| Obvezno ogled dežele čarovnic,enkratna zadeva.Hrana pe je super v gostilni Haler,kjer izdelujejo tudi pivo. tanya017 |
22. apr 2008 18:02
Kaj zanimivega bi se tukaj morda našlo... http://www.turizem-podcetrtek.si/ Mijan
22. apr 2008 18:11
Se splača iti dobro jest tudi kam drugam, ne samo v opevanega Amona, na Jelenov greben, k Halerju... Tukaj smo enkrat jedli (ob predhodni najavi) po priporočilu enih kolegov, ki so na tej turistični kmetiji tudi prenočevali. Probajte, ne bo vam žal, vam res toplo priporočam. Pristno domače! http://www.turizem-podcetrtek.si/index.php?kbizj Mijan
22. apr 2008 19:34
Ne spomnem se, kako se reče gostilni nasproti zunanjega bazena, oz. nasproti počitniških hišic, t.j. predno prideš v toplice na desni strani, tik ob glavni cesti. Zelo dobro in poceni smo jedli, je pa res že kar 3 leta od tega. oliva
22. apr 2008 19:35
| oliva je napisal/a: |
| Ne spomnem se, kako se reče gostilni nasproti zunanjega bazena, oz. nasproti počitniških hišic, t.j. predno prideš v toplice na desni strani, tik ob glavni cesti. Zelo dobro in poceni smo jedli, je pa res že kar 3 leta od tega. oliva |
22. apr 2008 19:55
Mislim, da se ta gostiln imenuje Ciril (nisem pa čisto prepričana). Smo že jedli tam hrana dobra. Milži
22. apr 2008 20:01
Ja ta gostilna je Pri Cirilu. Se naješ dobro in po zmerni ceni. Imajo jedi po naročilu in vsak dan tudi kosila. Lp Nasha
22. apr 2008 21:24
Takoj za bencinsko črpalko na levi je v enem lokalu (ne vem točno ali je gostilna ali manjši hotelček) muzej figuric iz kinderjajčkov. Po moje mora biti za otroke fantastičen. Ko smo bili mi tam, je bil na žalost zaprt. Pesnica
22. apr 2008 23:45
Ja to je gostišče Ciril.Muzej figuric iz kinderjajčkov imajo pa pri "Jagru",levo od bencinske črpalke v piceriji "Gustl",desno je križišče,kjer se gre,spet levo proti Olimju(Gostilna in pivnica Haler,gostinstvo,vinarstvo in golf Amon,samostan Olimje s čokoladnico,jelenov greben Ježovnik in koča pri čarovnici).Pri Halerju se zelo dobro je,tudi pivo je dobro. Če boste stanovali v naselju "Lipa",so okoli lepe sprehajalne poti,v ribnikih pod aparthotelom "Rosa" so ribe,ki jim le prišparaj kak košček kruha,zelo zanimivo jih je hraniti,posebej otroci v tem uživajo(moji že).In seveda ogled jelenčkov pa koče pri čarovnici.Nasploh pa je okolica primerna za sprehode.Povsod so pa tudi označbe in table do turističnih zanimivosti. Lahko pa se zapelješ še do "naše" Rogaške Slatine,ki je blizu
23. apr 2008 19:51
Vedno, ko sem v Olimljah obiščem tudi trgovino Marja. Tam je mogoče kupiti spodnje perilo za odrasle in otroke , majice in drugo dosti ceneje kot v trgovini.
Iča
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | 5na2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Kremna cvetačna juha