| proxima je napisal/a: |
| Jemo vse, dokler lepo disi in ni zeleno ali kosmato in ne zacne skakat po policah, ko odprem hladilnik...:)))) lp, proxima |
Kot da sva iz iste hiše doma, proxima. ![]()
| Jemo vse, dokler lepo disi in ni zeleno ali kosmato in ne zacne skakat po policah, ko odprem hladilnik...:)))) lp, proxima |
Kot da sva iz iste hiše doma, proxima. ![]()
| anajana je napisal/a: |
| Matilda, se strinjam s tabo glede sladke smetane. Enkrat sem dobila informacijo od enega gospoda, ki je bil zaposlen v eni mlekarni (mislim, da so bile Lj. mlekarne, se ne spomnim več), da je včasih problem, da se sladka smetana noče stepsti, lahko tudi v tem, da je presveža, in da naj vedno smetano porabim tam okoli roka uporabe ali celo kakšen dan po tem. Glede ostalega pa nimam nobenih zadržkov: če je še dobrega okusa, se poje, tudi če je kakšen teden ali dva po roku. LP anajana |
| rimljanka je napisal/a: | ||
Kot da sva iz iste hiše doma, proxima. |
Mam dva odgovora:
- ker, ko se kislo mleko pokvari, postane sladko
- ker mačke vegetarijanke s tem ne bi bile zadovoljne
LP
cervus| Marna je napisal/a: | ||||
|
Če prištejemo še Jelenckovo, nas je že pet.
Jaz pa pravim, da oni ( v prehrambeni industriji ), nimajo tako dobrih tehnologov, da bi znali naredit, da se pokvari na določen datum.
ežojA ja: elaphus, ne bo držalo ( tist za kislo mleko ). Čez čas, kot bi rekla Proxima, postane zeleno-kosmato.
Tist za mačjo hrano je verjetno re
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Dušene školjke s pivom na sredozemski način