Pri nas tudi vse pojemo dokler ni zeleno, kosmato ali pa leze. Smo še vsi zelo živi.
Julija
Lazanja z bolonjsko omako
Pri nas tudi vse pojemo dokler ni zeleno, kosmato ali pa leze. Smo še vsi zelo živi.
JulijaEnostavno in preprosto, če je rok pretekel, gre v smeteh, in ni to stvar picajzlosti, bodite srečne, da lahko poijeste"pokvarjene reči"![]()
![]()
jaz sem samo enkrat poskusila, ker mi je bilo žal zabrisati, nikoli več.
Anamarija ![]()
Ja Anamarija, se strinjam s teboj- če bi jaz imela slabo izkušnjo, bi tudi malo bolj pazila naslednjič. Ampak zaenkrat kar pozabim na rok uporabe- sem itak največja zmeda zmedasta, ki hodi po zemlji in na tako malenkost res pozabim ![]()
Za rok uporabe se sploh ne zanimam - poduham, poskusim, pa je.
Edino plesnivim stvarem (predvsem tekočinam, npr. sokovom in marmeladam) se izogibam, ker menda izločajo različne toksine.
NasjaEmma07, jaz jih imam stalno v zamrzovalniku. Ko je prilika, jih kupim malo več in to tiste, ki jih dobiš postrežno. Te mi pri kuhanju nikoli ne počijo, ni važno, ali jih dam v mrzlo ali vrelo vodo, zamrznjene ali odmrznjene. One iz vakuumskega pakiranja so mi pa počile že , če so vodo samo zagledale.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Odlično hitro kosilo