Pri nas tudi vse pojemo dokler ni zeleno, kosmato ali pa leze. Smo še vsi zelo živi.
Julija
Pistacijeve rolice
Pri nas tudi vse pojemo dokler ni zeleno, kosmato ali pa leze. Smo še vsi zelo živi.
JulijaEnostavno in preprosto, če je rok pretekel, gre v smeteh, in ni to stvar picajzlosti, bodite srečne, da lahko poijeste"pokvarjene reči"![]()
![]()
jaz sem samo enkrat poskusila, ker mi je bilo žal zabrisati, nikoli več.
Anamarija ![]()
Ja Anamarija, se strinjam s teboj- če bi jaz imela slabo izkušnjo, bi tudi malo bolj pazila naslednjič. Ampak zaenkrat kar pozabim na rok uporabe- sem itak največja zmeda zmedasta, ki hodi po zemlji in na tako malenkost res pozabim ![]()
Za rok uporabe se sploh ne zanimam - poduham, poskusim, pa je.
Edino plesnivim stvarem (predvsem tekočinam, npr. sokovom in marmeladam) se izogibam, ker menda izločajo različne toksine.
NasjaEmma07, jaz jih imam stalno v zamrzovalniku. Ko je prilika, jih kupim malo več in to tiste, ki jih dobiš postrežno. Te mi pri kuhanju nikoli ne počijo, ni važno, ali jih dam v mrzlo ali vrelo vodo, zamrznjene ali odmrznjene. One iz vakuumskega pakiranja so mi pa počile že , če so vodo samo zagledale.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Zmagovalni bananin kruh