kakšne izkušnje imate z simobilom,kaj pa ta orto smart, ki je pol leta brez naročnine?
snezinka
kakšne izkušnje imate z simobilom,kaj pa ta orto smart, ki je pol leta brez naročnine?
snezinka
Mi smo na Tušmobilu in mislim, da ugodnejšega trenutno ni.
jasnaLjudje so glede Simobila še vedno preveč skeptični. Tudi sama sem bila... 2 uri, preden sem podpisala pogodbo za podaljšanje naročnine z mobitelom se je prijateljica vozila "po riti in glavi", da bi me prepričala, naj grem raje k Simobilu. Nikoli mi ne bo žal, da sem jo poslušala. Brez, da bi pazila koliko klicarim imam skoraj polovico manjši račun kot prej. Da ne govorim o SMSjih, ki jih včasih pošljem tudi 50 na dan
Za 5sit na sms se pa res ne bom sekirala. Velikokrat tudi sama zdaj rečem, "zakaj so ljudje tako trapasti, da ne dojamejo teh prednosti Simobila". Po svoje pa je v bistvu to še bolja- če bi šli vsi k Simobilu, bi le-ta hitro spremenil cenik in spet bi bili na slabšem. Zato vsaj vam na KulSlo lahko svetujem- SIMOBIL JE RES ZAKON!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Ajdov kruh z orehi