No pol je pa zmenjeno, na ZS mi kar javi kam naj pišem, pa pišem ;-)![]()
![]()
![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeNo pol je pa zmenjeno, na ZS mi kar javi kam naj pišem, pa pišem ;-)![]()
![]()
![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHm... ali bom prosta ali ne, bom vedela 2 dni prej. Jernej, je mogoče pomembno do kdaj se prijavimo?
Ja je pomembno, do 8.5.2008 najkasneje, torej 2 dni prej ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeVčeraj sem moža seznanila, da greva na srečanje - pa je rekel, da sem res čisto not padla (v kulinariko namreč)![]()
| jernej je napisal/a: |
Ja je pomembno, do 8.5.2008 najkasneje, torej 2 dni prej
|
![]()
Tudi jaz sem nas pravkar prijavila (sebe, partnerja in najinega
).
Sem opazila, da smo že tri korošice na seznamu. Kaj pa ostale iz našega srečanja?
lp SašaOvčka: Ne sekiraj se za količino, na koncu je vedno preveč. Prinsei kot lahko in kolikor se ti da. Kar ne bomo pojedli si bomo pa razdelili. Hrane dvomim da bo premalo. Ni pa treba prinesti vsakemu za 100 ljudi ker ne bodo vsi poskusili vsega. Vsaj v Peklu nismo mogli ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHrane se mi zdi, da bi bilo najbolje, če je vsak prinese kanček več, kot bi jo drugače pojedel sam (+ tisti, ki jih pripelješ s seboj).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom

Suši z zelenjavnimi polpeti