Koča je odprta, se bo kupovalo, lahko je pa kaj s seboj. Voda je pitna
, sam na WC ne, ker so eko, in je tam kapnica. Vodovodna je pa enaka kot v Laškem pivu, he he.

Pistacijeve rolice
Koča je odprta, se bo kupovalo, lahko je pa kaj s seboj. Voda je pitna
, sam na WC ne, ker so eko, in je tam kapnica. Vodovodna je pa enaka kot v Laškem pivu, he he.
Obveščamo vse, ki se bodo udeležili piknika, da vam bo na voljo tudi dobra juhica.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijekatjushka, pojdi na prvo stran tele teme in pod PRIJAVI SE najdeš linke na wordove dokumente
Bojan Administrator| ežoj je napisal/a: | ||
Nič ne bo od tega, baklave bodo na varnem ( v špajzu ). Žal sem bil nekaj zaseden, pa sem bolj mal spremljal, zato pozno odgovarjam. ežoj |
Eh Stana morave spremenit načrt... ![]()
Ej Atina, Atina,
za mene je slaven Newton, Einstein, Hawking pa še kdo bi se našel ( seveda brez bondov in gibsonov ali pa kakakšnih ritomigic ) tako, da sem jaz daleč od slave.
Glede ežojev, saj veš: vsi so si podobni: pametni, razgledani, strpni, šarmantni in predvsem skromni
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Bučni pire iz rumene buče