Otroška oblačila in obutev za fantka 4- 5 let

KOMPLET VSEBUJE:

POMLADANSKA, POLETNA IN JESENSKA OBLAČILA IN OBUTEV:2X KAVBOJKE,1X TANJŠE HLAČE,8X KRATKE HLAČE,2X DEBELEJŠI PULOVER,2X TANEK PULOVER,2X SRAJCA S KRATKIMI ROKAVI, 5X MIKICA, 4 X SPODNJA MAJICA, 10 X SPODNJE HLAČE, KLOBUK, NATIKAČI SMART FOOT- JAPONKE,SANDALI GEOX ŠT 32

ZIMSAKA OBLAČILA IN OBUTEV:2 X ŽAMETNE HLAČE,2 X DEBELEJŠI VOLNEN PULOVER, 3X ŽABE,ŠAL,KAPA, ROKAVICE, BUNDA,ZIMSKI KOMBINEZON - HALAČE IN BUNDA, GORATEX ŠKORNJI ŠT.31 IN CATERPILAR JESENSKI ČEVLJI ŠT.31

SMO IZ LJUBLJANE - BEŽIGRAD

CENA ZA VSE SKUPAJ:100 EUR

melony

ne piše se z velikimi črkami, ok?! sj se komaj da kj prebrat! lejlica

Kako že gre tisti pregovor, da naj vsak najprej pred svojim pragom pomete?

jade

lejlica, malo bolj vljudo, no. Pa meni prihtranoi moje delo. Jade ima čisto prav.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Super, res veliko stvari in ni visoka cena za vse to. Upam, da boste hitro našli  otročička, ki to potrebuje.

Predlagam, ti da vse skupaj podariš v materinski dom. Lp, Klavdija
Res ne razumem čemu vsa slaba volja, sem namreč samo oddala oglas za otroška oblačila. melony
Melony, si mogoče v kratkem opazila še kakšen oglas na tem forumu, razen "podarim" ? Obrni se na Bolho! juma
Veste kaj.... toliko oblačil in čevljev za borih 100 evrov, je skoraj da podarjenih. Po mojem mnenju melony ne bo ravno zaslužila. Je pa toliko slabe volje in grdih besed glede tega oglasa, da človeka kar mine, da bi sploh še komu "pomagal". Pozdravček! E.
juma je napisal/a:
Melony, si mogoče v kratkem opazila še kakšen oglas na tem forumu, razen "podarim" ? Obrni se na Bolho! juma
To sploh ni res, stvari se tukaj tudi prodajajo, če ne gre za komercialne oglase. Sicer še nisem ugotovila, kaj se lahko prodaja in kaj ne, menda je bilo rečeno, da le gospodinjske stvari... Ampak če je nekdo lahko prodajal pse tukaj, potem bomo pa tudi teh par oblačil preživeli. Obogatela pa res ne bo zaradi tega... matilda

Kje pa so kakšne grde besede, razen lejlice, ki je menda z levo nogo vstala

No in cena za vse ponujeno res ni visoka, je pa verjetno težko prodati nekaj v paketu

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti