blažkaa, v H. pekačih se čisto nič ne prime, jaz jih pomažem samo z dihom olja z okusom po maslu, s silikonskim čopičem (po novem). pekači so res super! Imam srčke, medvedke in kolačke.

Hrustljava solata
blažkaa, v H. pekačih se čisto nič ne prime, jaz jih pomažem samo z dihom olja z okusom po maslu, s silikonskim čopičem (po novem). pekači so res super! Imam srčke, medvedke in kolačke.
Vendelina, tisti krožniki so čisto v redu, če je prostora, kamor jih daš dovolj. Je pa lažje ugrizniti v tisti nekaj v mali srajčki, kot pa loviti po krožniku. Jedlo naj bi se brez pribora. Zato, ker bo tudi pecivo tako.
Mafine pečem v srajčki, v modelih in se ga da potem lepo prijeti, da ni potrebno iskat umivalnika, da so pred jedjo umijemo roke.
Hvala vesoljski industriji, ki je prinesla silikon, predsem pa čopič, v moje življenje. Z njimi obdarujem vse moje prijateljice, ki ga sama nobena ne bi kupila.
F r i n aVendelina jr., bo treba na izlet na Brnčičevo. ![]()
Čopič sem kupila v trgovini Interspar. Je neugleden, živo modre barve, obešen na polici s pripomočki za peko.
Če ne bi brala KulSlo, bi ga sploh ne pogledala, ker bi si mislila: " Spet ena plastika!" In popolnoma isto so komentirali vsi obdarovaci, ki so z upobrabo navdušeni.
Imajo pa en sam model, ploščat. Z njim namažem model za šarklje, s trdo in hladno maščobo ( kokosovo maslo) in sicer namažem hladen model in ga po potrebi dam do polnjenja tudi v hladilnik. Drugače se maščoba stopi in zleze z modela.
Bom pa zaprosilia za pogled v Leclercu.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako