Vanilijeve rolice
Če sem z navdušenjem gledala Kmetijo, nisem gledala ne BB1 in ne bom gledala niti BB2.
No, ni čisto res, nekega večera sem gledala videostrani na POPTV, ki je imela v okencu direktni prenos iz hiše BB1. V tisem trenutku sta dva v resnici seksala in meni so skorak oči padle iz jamic. To je tudi edino, kar sem videla.
Mene ne moti način promocije in način zabave, ki ga za nekatere predstavlja BB. V resnici se mi zdijo podobne kot slabi pevski nastopi, kot številni izbori "meso neke miss". Vzame, tisti, ki jim je všeč, zavrne tisti, ki nam ni všeč.
Producenti bodo delali stvari, ki jih tržijo. Gladiatorstvo pa se je vedno prodajalo za med. In dokler bodo imeli gledalce, bodo kamere v človeških življenjih.
Meni pač ni všeč, drugi pa - kot vam je drago.
F r i n a
Pomlad je tu, kooooooliko lepših in boljših reči kot BB je okoli nas! Vsaj po moje!
| rimljanka je napisal/a: |
Pomlad je tu, kooooooliko lepših in boljših reči kot BB je okoli nas! Vsaj po moje! |
Raje preberem kakšno dobro knjigo!
stara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Pirini svaljki s pršutom