Srečanje na postonjskem

pa naj gre tema na vrh reza
A se bo še kdo opogumil? Saj ste vableni vsi, tudi iz drugih krajev. Ni nujno da ste iz Postojne, da ne bo pomote Če nas bo malo, bomo pa lahko več "kugl" metale Lp E.
Dobimo se to nedeljo (9.3.) ob 18:00 v Prestranku, Na Mostu. Če kera rabi prevoz, ZS Zaenkrat nas je potrdilo 4, upam da se bo še kdo opogumil!! lp, sara slovinkita
ja če se kje kaj zanimivega dogaja sem itak rada tudi jaz zraven. kje je ta most v prestranku? solatkica
poročam:) srečanje je uspelo in tud na bowling smo šle:) lp, Sara slovinkita

Ne mi zamerit, ampak ker sem nekoč bila v Postojni (in ne Postonji) doma, me tole srečanje na postonjskem vedno znova zbode v oči - ja vem, tudi jaz delam slovnične napake, toda to me res vedno zmoti.

Veseli pa me, da ste se imele lepo in mogoče se vam ob kakšnem ponovnem srečanju tudi pridružim.

Lep dan vsem skupaj

rrr
Ja res je bilo dobro. Slovnična napaka je res... huda, ampak ne se jezit na našo slovinkito. Je čisto zmešana z jeziki (češkim, švedskim, angleškim.....) E.

MM, saj se nič ne jezim, samo nekam mi ne gre v uho, no

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti