Super tema, sem dobila veliko idej in veliko tudi sama že pogledala, dober okus imate. Naj pristavim še svoj piskrček: moj najljubši slovenski film je Outsider, pa Odgrobadogroba je tudi fajn. Nasploh rada gledam slovenske filme.
Od južnih bratov sta mi bila zelo, zelo všeč Fine mrtve djevojke in Sivi kamion crvene boje. Od risank bi bilo vredno omeniti še Over the Hedge, Corpse Bride (Burton je nasploh super), Open Season, in seveda stare risanke kot so Gulliver, Sneguljčica, Fantasia.
Od filmov pa so poleg omenjenega dobri še Amelie, Lola rennt, Jalla Jalla, vsi Monty Pythoni, Identity, Mysterious Skin, the Number 23, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Hard Candy, Smoke, Pulp Fiction, Manic, the Lookout, Leon, Charlie and the Chocolate Factory, the Shining, The Departed, the Cable guy, švedski Ondskan, pa nizozemski Turks Fruit, Simon, pa Shouf Shouf Habibi (malo podobna tematika kot v Jalla Jalla).
Od tanovih mi je bil zelo všeč film Juno, pa Sweeney Todd mi je bil tudi dober, čeprav nisem nekako fan mjuziklov. Izjema je morda le še legendarni Hair. Pa ziher se bom še česa spomnila.
RadaJem

Veseli tiramisu