na Amazonu.
Sonja
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
na Amazonu.
SonjaProxima, včeraj sem gledala tole:
http://www.imdb.com/title/tt1381404/ The Company You Keep;
ki mal spominja na prej omenjena filma z Redfordom in cela plejada starih mačkov je zraven. Mlad novinar
na koncu "ujame" Redforda, ki je bil v sedemdestih član neke anarhistične proti vietnamski vojni delujoče skupine in obtožen umora.
Ampak Bobby se je pa kar postaral, žal.
francis| francis je napisal/a: |
Ampak Bobby se je pa kar postaral, žal.
|
Ja tale je pa dobra...
Hvala, Sonja, bom pogledal.
marcellDanes ob 22:40 na kanalu A: Besede svobode. Po dolgem času film vreden ogleda!
Bernardaproxima, hvala,
...morda še ni vse izgubljeno, morda le kdaj izve, kako lepi sva navznoter![]()
![]()
Bi pa vseeno zaupala tvojemu spominu in iskala vzrok za izbris namigov o njenem nekdanjem poštenem služenju kruha v njegovem bratu.
Zgoraj omenjeni film Immaturi sem si posnela in čaka na ogled, hudič je, da zdaj vem en podatek preveč ![]()
lp
mzm| proxima je napisal/a: |
| p.s. posebej za mzm: med brskanjem po IMDB sem presenečeno ugotovila, prvič, da nama je nastopajoča v omenjenem filmu Luisa Ranieri speljala Luco Zingarettija |
Tole je pa dostojen ekvivalent tistega vica, ko je bila Fata poročena z Mujotom in ga je varala s Hasotom in potem je prišel Haso k Muju in rekel: Imam jednu dobru i jedno lošu vijest, kojom da počne? - E pa bolan Mujo, može kompilacija obojeg? - Evo: Doš'o sam da ti kažem da nas Fata vara sa Suljom....
Vendelina jr.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Browniji s temnim pivom