| Ognjič je napisal/a: |
Stana r., dokaz si napopala in odslej se ne hvali več s "kao" tvojimi mojstrovinami...lepo po pravici povej: to je naredil moj ptič, pa natipkal tudi. Ognjič |
Madonca, zdaj si me pa pogruntala ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Ognjič je napisal/a: |
Stana r., dokaz si napopala in odslej se ne hvali več s "kao" tvojimi mojstrovinami...lepo po pravici povej: to je naredil moj ptič, pa natipkal tudi. Ognjič |
Madonca, zdaj si me pa pogruntala ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo Stana pogruntali so te. ![]()
![]()
Ej, *ebiga, ko vas berem se mi zasolzijo oči, nehajte že. Če sem pošten, mene je kulinarika razočarala ( pa to sem že, menda, povedal ). Pred kulinariko, sem si živel v mojem svetu, češ, stručko za torte, za orientalne ( beri baklave, urmašice......... ) sladice, za pite........... ( včasih, ko je tudi žena pripravila torto, je okraševanje prepustila meni ). Pridem na kulinariko ( češ, jih bom že kaj naučil
), tam pa najdem eno stano r. ( ne vem če ste že slišali zanjo ) pa neko jade ( ne vem če ste že slišali za njo ) pa neko..............jaz pa v mišjo ( z miši imam dobre odnose ) luknjo.............
he-he-he-he-he-he-ežoj, ti ga pa res pihneš..............................Pa mišim preveč prostora zavzanmeš tam v mišjih luknjah, ni čudno, da jih zato še na tvojih tortah najdemo...............![]()
![]()
![]()
revce brezdomke. Bo treba kaj ukrenit. Kje je že kakšno društvo proti........
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Enostavna zelena juha