Hvala

Tudi jaz se strinjam z vsemi pred mano in hvala vsem, ki se trudijo za nas.No, pa tudi vsem članom, ki so mi že mnogokrat pomagali z nasveti. Imejmo se radi! buča
Jaz se nikoli ne oglašam na teme, kjer se delajo "zdrahe"...se mi preprosto ne da...škoda energije. Pri tejle temi pa z veseljem pristavim svoj piskerček... Hvala Jerneju, Bojanu, Rimljanki za super stran. Pa hvala seveda tudi ostalim članom kulinarike, ki veliko pripomorejo k mojemu stalnemu obisku. Lep dan vsem!

Da ne ponavljam, mislim enako, kot ste že napisale in napisali in z menoj vred vsa moja družina

Cila
HVALA tudi od mene, brez KUlinarike življenje je dolgčas TinaTina
Hvala tudi z moje strani. Poleg tega da je stran polna super receptov, dobim tu gor vedno 438147998 tisoč različnih nasvetov in včasih se res fajn nasmejim. lp saš
ja pa še od mene hvalaaaa! rada vas imam prav vse! nektarina

Hvala vsem, ki ustvarjajo KulSlo, in vsem, ki poskrbijo za dobro vzdušje na forumih. Nobenega ne poznam osebno, pa vendar se vsak dan vračam med dobre znance.

Nasja
hvala vsem vdolin
Hvala, tudi z moje strani. Kljub nekaterim provokatorjem in večnim oportunistom, še vedno z veseljem, na dnevni bazi, obiskujem to imenitno KULslovenijo. »The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«
Tudi od mene en velik HVALA! Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti