Letos sem se odločila za dopust na Rodosu in sicer v mestu Rodos v začetku julija.
Vsi, ki ste tam že bili, vas prosim za vtise, lepe in slabe stvari, ki so se vam tam zgodile. Nekje sem zasledila, da tam ves čas piha. Je to res? Hvala!
buča
Letos sem se odločila za dopust na Rodosu in sicer v mestu Rodos v začetku julija.
Vsi, ki ste tam že bili, vas prosim za vtise, lepe in slabe stvari, ki so se vam tam zgodile. Nekje sem zasledila, da tam ves čas piha. Je to res? Hvala!
buča
Res piha, kar ima svoje prednosti in slabosti. Zaradi vetra se lažje prenaša vročina. Je pa problem s senčniki na plaži. Jih je treba kar dobro fiksirat. S tem mislim varianto, ko si prineseš svoj dežnik na plažo. Brez sence te itak ocvre.
Sicer je bilo kr fajn. V samem mestu je precej hrupno ponoči. Je pa odlična hrana. Najbolj so mi bili všeč Greek bufeji kjer si plačal določen znesek in si potem samopostrežno izbiral hrano po mili volji. Dokler ni bil poln želodček. Ni v vseh bufejih dobre hrane, ampak tam kjer je veliko ljudi je sigurno dobro. Sva imela samo NZ. Za kosilo sva šla direkt s plaže v mesto na kakšen košček pice in malo posedala v senci enih dreves, ki so nama še posebej ostala v spominu. Tam sva vedrila med najhujšo vročino. Potem pa nazaj na plažo. Vsak večer sva jedla v teh bufejih, ker nama je najbolj pasalo. Pa grški večer, ki ga je organizirala agencija, je bil tudi fajn. Na lastno pest sva šla še v Faliraki v vodni park in pa v Kalitheo. Vozil nisva najemala in žal nisva spoznala preostalega dela otoka.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Karamelna omaka