Metuljčki s paradižnikovo omako
ojla
Mene pa zanima,če ima kdo kakšne dobre izkušnje glede vedeževanja oziroma kakšnega priporoča,ker imam hčerko,ki ima probleme s študijem vendar je zelo optimistična, ampak se jo skoz drži smola ,pa sem mislila,če bi malo povprašala kakšno dobro vedeževalko.
lp
-pikaNo ja.....
Enkrat sem naredila en eksperiment.....
Sem rekla, da sem bila pri eni priznani vedeževalki, kateri vsi verjamejo in vse ugane in da drži kot pribito!
Vsebina:
- težave so velike ampak z močno voljo se jih ajncvajdraj zeliminira!
- kljub nasprotovanju okolice bo zadeva uspela!
- potrebno bo kar nekaj truda, a na koncu se kaže uspeh!
In je tako tudi bilo.
Menda ne gledamo zastonj tistih ritualov na začetku šampionskih tekem, kajne?
(denar lahko nakažete dobrodelnim organizacijam press)
Mygrace
| -pika je napisal/a: |
ojla Mene pa zanima,če ima kdo kakšne dobre izkušnje glede vedeževanja oziroma kakšnega priporoča,ker imam hčerko,ki ima probleme s študijem vendar je zelo optimistična, ampak se jo skoz drži smola ,pa sem mislila,če bi malo povprašala kakšno dobro vedeževalko.
lp
|
Če ima težave s študijem, ji priporočam bioenergetika, ki ji bo pomagal z energijo. Moji sestri je vedeževalka zagotovila, da bo sprejeta na študij medicine, no lahko povem, da ni bila:) Toliko.
patty| patty je napisal/a: |
Moji sestri je vedeževalka zagotovila, da bo sprejeta na študij medicine, no lahko povem, da ni bila:) Toliko. |
Brez zlobe, ampak, a bo potem, ko bo tvoja sestra zdravnica, tudi šlogarco potrebovala za diagnoze postavljati? ![]()
No, obstaja pot, kako do študija medicine, brez šlogarce: še enkrat na maturo, izboljšati točke in - cilj bo dosežen. No, vmes bo treba še oddati vlogo za vpis,....pač po terminskem planu, kot bo naslednje šolsko leto. Aja, pa učiti se, učiti, študirati,..... Verjemi, sploh ne bo prva, če se bo tega lotila tako.
Doslej mi je najbolj všeč en vedeževalec, ki je ženski, ki ga je vprašala, kdaj bo zadela na lotu, odgovoril: Ko boste imeli prekrižanih vseh sedem izžrebanih številk! ![]()
![]()
![]()
![]()
Ta je pa bil mojster, ni kaj!![]()
Pa se zlagal se ni ![]()
![]()
Danes je dan za smejat! ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Bovla po kitajsko