Pozdravljene!
Iščem tak stol, kot je na sliki. Mi lahko pomagate? Sem jih že videla v naših prodajalnah pred mnogo leti.
http://www.arkitekturmuseet.se/ung/utstallning/vitra/stol3.h
Temo je spremenil(a) iri dne 28. feb 2008 11:34:10
Pozdravljene!
Iščem tak stol, kot je na sliki. Mi lahko pomagate? Sem jih že videla v naših prodajalnah pred mnogo leti.
http://www.arkitekturmuseet.se/ung/utstallning/vitra/stol3.h
Temo je spremenil(a) iri dne 28. feb 2008 11:34:10
Včasih jih je delal stol Kamnik, pa so šli v stečaj. Mi smo imeli ravno take, le, da so bili brez naslonov za roke. Meni so bili zelo všeč, sploh, ker se malo guncajo, za sedet pa niso tako dobri, ker imajo luknjice in so mrzli. Torej je najboljše, da imaš na sedalu blazino. Vseeno so nam jih otroci preluknjali, tako, da smo jih kmalu zamenjali.
LijanaTake stole, le brez naslonjala, sem rešila gotove pogube. Bamusova mreža je bila strgana, vendar so mi v Radomljah obnovili za 15€ po kosu, lani.
Stol so izdelovali v Stolu Kamnik in je bil v času nakupa prav imeniten, imeniten je bil tudi prvi lastnik. Sploh se ne guga, zato mi je to čudno. Nekoč sem našla neko oznako. Mislim, da je nekako B 64, gotovo je bila oznaka črka in dvomestna številka. ( Tako piše tudi na linku
).Moji so menda B 63.
Rešila sem tudi dva bela klubska rexa. Pa ravno razmišljam, kako jih naj uporabim.
F r i n a
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 28. feb 2008 17:35:06U, na rexih se tako fino sedi................Tudi jaz jih imam. Sploh, če je kakšna blazinica med tabo in stolom. ![]()
Frina, naši so bili stolovi in si se na njih lahko prijetno zibal. Meni ni bilo za njimi nič žal, niti jih nisem dala popravit, ker so se mi nekako zamerili. Na njih me je zeblo, pa težko je bilo pod njimi sesat s pokončnim sesalnikom.
LijanaLijana, že vem, kaj misliš. Stol sam po sebi ni "fiksen", ampak se ziba, ni trden . Drugače pa se ni mogoče na njem gugati. Na večini stolov, ki niso preoblečeni s kako tkanino je pa res hladno, tudi na teh imamo sedežnike.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Škotske mesne kroglice s pivsko omako