Detox spa system-bio energiser
član od 20086078 sporočil
| bannanna je napisal/a: |
| alx je napisal/a: | | ne smejo jo uporablaj tisti ki jo majo elepsijo, srčni spujevalnik al kovinske vsadke v predelu nog bol gor lahko uporabljajo al pa otroci mlajši od 15 let in matere ki so noseče.mi jo uporabljamo in očitno deluje smo zelo zadovoljno z njo če koga kai zanima me naj piše na mail alx | morš pa veliko vedet o tem, glede na to da sem na mf in še nisem slišala niti za elepsijo niti za spujevalnik. vsa častbannanna_v_slo ;) |
Mogoče pa axl prodaja.... Zdaj grem pa na kozarec vode, kar iz pipe...Da se detoxiram...
Vanja
Vanja
član od 200517892 sporočil
| alx je napisal/a: |
| ali pa če zdravnik ne ve kako zdravit te da na to terapijo alx |
mega, ukinimo zdravnike, očitno samo zajedajo državni proračun!
član od 20065457 sporočil
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
| bannanna je napisal/a: | | alx je napisal/a: | | ne smejo jo uporablaj tisti ki jo majo elepsijo, srčni spujevalnik al kovinske vsadke v predelu nog bol gor lahko uporabljajo al pa otroci mlajši od 15 let in matere ki so noseče.mi jo uporabljamo in očitno deluje smo zelo zadovoljno z njo če koga kai zanima me naj piše na mail alx | morš pa veliko vedet o tem, glede na to da sem na mf in še nisem slišala niti za elepsijo niti za spujevalnik. vsa častbannanna_v_slo ;) |
Mogoče pa axl prodaja.... Zdaj grem pa na kozarec vode, kar iz pipe...Da se detoxiram...[srecen] Vanja[kuza]
Vanja |
je blo bl ironično mišljeno. sumim da je mislil epilepsijo in spodbujevalnik.. samo je o tem bolj iz drugih ust slišal, prebral pa ene besede ne o tem.
bannanna_v_slo ;)
član od 20065457 sporočil
agree!-------
bannanna_v_slo ;)
Izdelek deluje, to vam povem iz lastnih izkušenj

marec
Seveda deluje.
Tako kot vsak placebo.
lp
član od 200415860 sporočil
| marec je napisal/a: |
Izdelek deluje, to vam povem iz lastnih izkušenj
marec |
Saj v to ni nihčeniti dvomil, Vlado je pa povedal, zakaj.
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 27, prikazujem sporočila od 21 do 27
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.