a je kdo že uporabljal to napravo,kao vas napolni z energijo in očisti strupov?zanima me zakaj voda potemni sama,tud če nimaš nog namočenih v tem aparatu?
snezinka
a je kdo že uporabljal to napravo,kao vas napolni z energijo in očisti strupov?zanima me zakaj voda potemni sama,tud če nimaš nog namočenih v tem aparatu?
snezinka
A se hecaš? Prižgeš aparat in voda potemni? Premisli, kaj to pomeni...![]()
Snezinka, če te kaj več zanima o energijah in čiščenju strupov, me kontektiraj preko zs, da ne bom tu gor reklame delala.
Kyara| snezinka je napisal/a: |
| a je kdo že uporabljal to napravo,kao vas napolni z energijo in očisti strupov?zanima me zakaj voda potemni sama,tud če nimaš nog namočenih v tem aparatu?snezinka |
Ja, to je pa res zanimivo. Zanimivo je tudi, da dalj časa ko so noge nepomite, voda bolj potemni.
Ti pa rimljanka, raje bodi tiho, tega vas v šoli niso učili, gre enostavno za bio energije in energijske meridijane v povezavi s chakrami in kozmično energijo ki se pretaka.........pa kaj bom jaz tebe tukaj učil življenskih resnic, pojdi v knjigarno, take strokovne literature je velik, pa se sama izobražuj.
ežojEžoj, ti to resno ? ![]()
Ja seveda, da resno a ne veš, da je Ežoj en zelo resen gospod. ![]()
Kar se tiče teme, če imajo ljudje preveč denarja in verjamejo v take zadeve naj imajo veselje.
Ežoj, hvala za nasvete. ![]()
![]()
Saj me poznaš in veš, da jih bom takoj in z veseljem upoštevala. Konec koncev, starejše je treba menda ubogat. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Najbolj enostavni piškoti s črto