Pozdravljeni!
Nekaj sem slišala govorit, da bi naj bile jutri, ko je dan žalovanja šole, faxi, itd zaprti. Informacije niso preverjene. Zanima pa me, če morda kdo od vas kaj več ve.
Petya
Pozdravljeni!
Nekaj sem slišala govorit, da bi naj bile jutri, ko je dan žalovanja šole, faxi, itd zaprti. Informacije niso preverjene. Zanima pa me, če morda kdo od vas kaj več ve.
Petya
Jutri imajo posavska, primorska in še ostale (razen mariborske in ljubljanske regije - se mi zdi) tako ali tako zimske počitnice. Tisti, ki gredo po enem tednu spet v šolo, pa bodo zjutraj dobili navodila, ki jih bo ravnateljem posredoval minister Zver, vsaj tako je bilo rečeno v dnevno-informativnih oddajah.(ne navodila o tem, da ne bi bilo pouka, ampak verjetno o počastitvi spomina na dr. Drnovška)
LP
cervus
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Za božjo voljo, ženska, malo omike, prosim.... Umrl je spoštovanja vreden človek, ti pa razmišljaš o tem, "kako bi blo fajn, če bi ble šole zaprte".... Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Enostavna zelena juha