Dan žalovanja

Pozdravljeni!

Nekaj sem slišala govorit, da bi naj bile jutri, ko je dan žalovanja šole, faxi, itd zaprti. Informacije niso preverjene. Zanima pa me, če morda kdo od vas kaj več ve.

Petya

Mislim, da bi to gotovo omenili pri poročilih, če bi bilo res. matilda
Nobene ustanove niso zaprte, ne šole, ne fakultete, odpovedani pa so nekateri koncerti, kulturne prireditve, zborovanja, športne prireditve, prilagojeni bodo radijski in tv programi. Mamamia mamamia
Kje pa, Petya. Vse je normalno, vendar brez zabavnih vsebin. Prireditve so lahko, vendar prirejene. Radijske in TV postaje imajo samo resen program. Šole faksi in službe pa delajo normalno Radi in lepo se imejmo ursa40
Mamamia si me prehitela. Pa je bolje dvakrat odgovoriti kot nikoli, kajne. Lp, in hitro ter uspešno okrevanje ti želim. ursa40
Hvala. Tudi meni se je zdelo čudno, da bi bile zaprte. Zato sem raje preverila. LP Petya
Ne bi imela nič proti,če bi bile šole zaprte... Je bilo pa prej pri Dnevniku,da naj bi imele šole malo spremenjen program... Roncolino
Roncolino, bi blo fajn, če bi bil podaljšan vikend. Ah, mi ga verjetno ne bomo imeli :S Petya

Jutri imajo posavska, primorska in še ostale (razen mariborske in ljubljanske regije - se mi zdi) tako ali tako zimske počitnice. Tisti, ki gredo po enem tednu spet v šolo, pa bodo zjutraj dobili navodila, ki jih bo ravnateljem posredoval minister Zver, vsaj tako je bilo rečeno v dnevno-informativnih oddajah.(ne navodila o tem, da ne bi bilo pouka, ampak verjetno o počastitvi spomina na dr. Drnovška)

LP

cervus
Za božjo voljo, ženska, malo omike, prosim.... Umrl je spoštovanja vreden človek, ti pa razmišljaš o tem, "kako bi blo fajn, če bi ble šole zaprte".... Vendelina jr.
Vendelina jr. je napisal/a:
Za božjo voljo, ženska, malo omike, prosim.... Umrl je spoštovanja vreden človek, ti pa razmišljaš o tem, "kako bi blo fajn, če bi ble šole zaprte".... Vendelina jr.
Sem istega mnenja! Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti