Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Ni, žal ni v bližini nobenega bazena, lahko se pa nadejaš toliko veder vode mojih sosedov, da bo morda za malo plavanja le zadoščalo. |
hja, riba-ribica ima seveda prav, prepevali ti bomo v obdobju, ko velja nečloveški človeški čas, ki uro prestavi za eno uro naprej. V tem obdobju bomo pa že našli pet noči, ko si domadoma. Za sosede in tvoje domače bomo pa seveda prej obzirno poskrbeli s štoflčki za ušesa. ![]()
LP
cervusrim, slaba se ti piše!
LP
cervusNe, povabili ste se k meni domov, ne domovdomov, sori!
Riba-ribica, to še ni tako hudo saj bo naslovnik ravnotako dobil razglednico tudi brez številke, hujše je, če se ne spmneš naslova![]()
zato jaz ne pišem več nobenemu.
Za katero utrujenost pa govorite? Umsko ali telesno? Včasih sem umsko utrujena, ker preveč mislim, oziroma mislim, da mislim
.
Jaz pa komaj čakam oktobra da lahko ponovno spim uro več
Mene pa svetloba slepi
Morda, ker ne nosim sončnih očal...Obožujem temo, tema me umirja, tema me sprosti, ko je tema mislim na neumnosti![]()
. in je prav romantično...
Vsem želim romantičen večer!![]()
Anamarija ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Pesto palačinke