Metuljčki s paradižnikovo omako
No, jaz sem s problemi opravila tako, da pač TAKOJ v glavi preklopim, koliko je ura. In potem pač živim po veljavni uri in je. Ena ura gor ali dol, to pač ne pomeni ne vem kaj.
Jeseni me moti le to, da se prehitro stemni. Ne glede na uro. ![]()
Spomladanske utrujenosti ne poznam, se pa že na veliko spopadam zalergijami in sem že veselo zafiksana z vsemi tabletami in spreji. Maloprej kot običajno, nič čudnega glede na to vreme, je pa vsako leto slabše, vsaj na začetku, potem se pa zadeve kar lepo umirijo.
Loni Makaroni| rimljanka je napisal/a: |
jaz bi uro spomladi prestavila, potem pa spremenila zakon in je nič več ne bi prestavila..........
|
Kaj, ko bi se zmenli za en majčken atentat na rimljanko? Ji pridemo pet pod okno (zaželeni taki z nič posluha), in pol ji pojemo celo noč. Nato gremo spat, rim pa veselo pokonce, ker ljubi sonce (tisti "e" je samo zaradi rime). In to kakšne pet dni. Pa me zanima, če ji bo še kakšna zakonodaja po petih nočeh (in dneh) šla po glavi.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LP
cervusJoj, mi je tvoja ideja všeč, elaphus! Kar cel zbor! Če boste uspeli preživeti 5 noči, vse do zore, vam vnaprej čestitam. Nad mano so samo še ptiči, letala in nebesni svod. Pod mano pa sosedi.
Mislim, glede na to, da bo do mene prišlo le nežno, prijetno popevanje, vsega ostalega bodo deležni moje sosedje v spodnjih 10 nadstropjih. Kakšen prizor, ko bodo na vas zmetali vse, kar jim bo prišlo pod roke. No, pa še zlili kaj. Prizori za bogove! Se že veselim. Imate sicer srečo, da smo kakšne 14 dni nazaj imeli kosovnoi odvoz.
(Mali prišep: malo preveri, kdaj je pričakovati, da sem sploh doma).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kmalu ne bo več zime - pol bomo pa jokali za njo - kakor vsa živa bitja, tudi narava potrebuje počitek. Vsaj v naših geografskih širinah (ali dolžinah, kaj pa vem, kako je prav). Sicer pa - narava se ni nikoli ravnala po človeku - in upam, da se nikoli ne bo - smo pa na tem našem ljubem planetu zakuhali že eno strašansko godljo, se bojim. Upam, da nam jo bo uspelo ohladiti.
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Pizza s pršutom