Veganske palačinke
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Neodvisno od izbire se vama bo pa zanesljivo zgodilo nekaj od tega : zamujali bodo z roki, vratica ne bodo prave barve, en element se bo odpiral na napačni strani, pri montaži ob vsaj enemu kakšna deska padla na nogo in vse skupaj bo dražje, kot si zdajle misliš.....Ne poznam nikogar, ki ga ni vsaj ena stvar zeznila pri nakupu kuhinje in če bosta vidva tale niz prekinila, chapeau... |
| katjushka je napisal/a: |
| Hvala vsem za ideje. Res si bom izrisala kuhinjo, potem pa v akcijo............ Mamamia, v katerih trgovinah pa imajo takšne akcije? Sem sicer iz okolice Celja, ampak do Maribora ni daleč. Poleg tega me zanimajo izkušnje s šankom v kuhinji in sicer tistim nizkim, ki je v bistvu nadaljevanje pulta zaradi podaljšanja delovne površine? katjushka |
Tale pult za izvleči je super stvar, tašča ga ima v kuhinji že več kot 20 let. Izvlečeš, ko ga potrebuješ (tudi za zajtrk ali kosile v dvoje je prav priročen), potem ga pa potisneš nazaj v element in nikjer se nič ne vidi.
S kakšnimi podaljški namesto pulta in podobno je pa vednio križć, ker, kot pravi vendy, postanejo odlagališče za stvari, brez katerih bi sicer brez nadaljnjega zmogli...
mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: |
Tale pult za izvleči je super stvar, tašča ga ima v kuhinji že več kot 20 let. Izvlečeš, ko ga potrebuješ (tudi za zajtrk ali kosile v dvoje je prav priročen), potem ga pa potisneš nazaj v element in nikjer se nič ne vidi. S kakšnimi podaljški namesto pulta in podobno je pa vednio križć, ker, kot pravi vendy, postanejo odlagališče za stvari, brez katerih bi sicer brez nadaljnjega zmogli... mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Pure svedri s paradižnikom in baziliko