Iščem film

Pozdravček vsem!

Ker več glav več ve, se obračam še na vas, dragi moji kulinariki! Prosim vas za pomoč. V torek, 15. 01., je bil na TV SLO 2 (ali 1) film, in sicer francoska drama Zadnja pesnikova ljubezen. Ker si filma ŽAAAAL nisem mogla ogledat, hja snemala ga pa tudi nisem, me zanima, če ga je kdorkoli posnel ali pa če kdo ve, kje oz. kako bi prišla do tega filma.

Hvala za kakršnokoli informacijo!

Cmoka1

Tamči

Poskusi v videoteki. Issi
Sem že pa...ni-ni :( Tamči
Kaj pa na netu? maserka
Sem iskala, tudi preko E-mule in spet nič... Tamči
Kaj pa če pišeš al pa se pozanimaš na tv slo? maserka
Hmmm, misliš, da bi mi lahko oz. hoteli pomagati??? Nekako dvomim... Tamči
Če ne boš vprašala, ne boš vedela Blanchy
Tamči mislim, da bi ti oni znali pomagati... lovebeyba
Poskusi na netu na strani mojblink.com ali na strani fileget.si. tanya017 Sporočilo je spremenil(a) tanya017 dne 25. jan 2008 19:49:23
Tamči, na rtv Slovenija ti bodo pomagali. Nekaj evrov boš morala plačati, a se da. Zdaj koliko je bilo ne vem. Prvič so mi zadevo poslali celo zastonj, drugič pa ne. Je pa res, da je enkrat šlo za lastno avtorsko zadevo in so mi morda zato "podarili" en izvod. Skratka kliči ali piši na njihov naslov. ally

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti