16. jan 2008 10:10
Lidka: saj veš, s teboj se ne morem kaj veliko pogovarjati, ker bi mi očitala neobjektivnost. Sama veš zakaj. Sva imela že spore v preteklosti. Ni pa nič takega, če priznam da si TUDI ena tistih, ki je napovedala umik s foruma in strani, pa si še tukaj. Saj, zaradi mene si dobrodošla. Samo... se sprašujem zakaj. Žal mi je da se bolj redko oglašaš, vabim te, da bolj pogosto poveš, kaj misliš.
Kaj bo pa prišlo na dan? Test, ki ste ga postavili Rimljanki? Daj drži se potem zgoraj napisanega in tukaj na forumu povej, kakšen test je bil, da bomo vedeli. Ne pa nekaj za hrbtom...
Teka: Nič hudega, prav da poveš svoje mnenje. Rimljanka ne zavija besed v celofan. Enim to ne paše. Tudi sicer ima tako delo, da mora biti bolj ostra. Tukaj se pa kdaj kakšen tak pojavi s svojimi pisanji, da tudi zasluži malo bolj trdo palico. Na splošno pa 95% tem preide skozi brez cenzure in brisanja. Vse kulinarične si upam trditi.
Nikoli pa nisem trdil da je to demokratičen forum, kjer vsak lahko napiše vsako neumnost, ki po možnosti užali 10 drugih. Kam nas je pripeljala demokracija, pa lahko vidite na vsakem koraku. Torej demokracije je povsod dovolj, tukaj pa jaz, Rimljanka in Bojan skušamo držati red. Včasih tudi malo preveč s povzdignjenim glasom.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije