Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Titta je napisala nasvet izgubljanja kg z zeljno juho. Vem, da jo imajo v konzervi in da jo iizdeluje Eta.
Pred 10 leti mi jo je pokazala prijateljica. Zdelo se ji je zelo zanimivo, ker seveda pade na vsak namig o poenostavljenem hujšanju. Takarat sem se borila s kakimi petimi kilami presežka in sem seveda pristala na eksperiment.
Poleti, ko sem bila sama doma ostali del družine si je privoščil morje, sem si skuhala juho. Nerodno sem pritisnila na gumb za odtaljevanje in naslednje jutro je bil staljen led v vseh mojih posodah. Vse sem (z veseljem) vrgla proč, prijateljica pa trdi, da sem to naredila zanalašč. Kako je bilo z njo, se pa ne spomnim več.
F r i n aDober teden je okrog. Za dva dni sem prekinila z zeljno juho in sodelovala z domačimi za mizo, vendar zmerno.
Mogoče je v prid tudi vreme, saj pri tako visokih temperaturah niti ne moreš ne vem koliko pojest.
Zeljno juho pojem še vedno vsaj 1 x na dan, večinoma mi ustreza lubenica, kateri se nikakor ne morem odpovedat.
Počutim se odlično, lažje, nekako ni uplahnil samo trebuh ampak je volumen upadel od a do ž. Nobene slabosti, vrtoglavice, glavobola.
Da povzamem: kapo dol pred to juho.
TittaEvo mene!
Novi teden je tu, kar še vztrajam. Bolje da rečem - nadaljujem zastavljeno. Presenetljivo - kar nekako se po celem telesu izgublja odvečna količina , kaj vem česa....špehca...Rešuje me še vedno sezona lubenic, ki si jih privoščim na veliko. Zeljna juha se zopet kuha, povem vam pa, da nimam več tako groznih luštov za vse in svašta. Mogoče sem se pa zdresirala v zmernosti. Se splača biti priden!
Glede vseh teh tablet in tega pa: osebno ne bi tvegala, da si utrudim še jetra. Mogoče ne takoj, ampak enkrat pozneje pa lahko kje kaj "ven vdari". Prepričana sem, da je telo izjemen računalnik, ki beleži in ko je klima prava, printa ravno to, kar je bilo napačno vnešeno..
TittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Burito palačinke z lososom