hoj! s čim najpogosteje zakuhate govejo juho? meni so najbolj pri srcu "mašnice", mož ima rad rezance, sin pa prisega na fritate. kaj pa pri vas doma?
GOSPAKATJA
hoj! s čim najpogosteje zakuhate govejo juho? meni so najbolj pri srcu "mašnice", mož ima rad rezance, sin pa prisega na fritate. kaj pa pri vas doma?
GOSPAKATJA
Meni so všeč profiterili, tisti, iz katerih nočejo nastati krfki za princeske, ker sem uničila testo in tudi tisti, ki jih kupiš v Intersparu.
Imam pa do konca življenja dovolj domačih rezancev v juhi. Vendar, ko se najavi moj brat, ki jih obožuje, pje jih namreč tako, da najprej odpije vso juho, potem jih spet jemo. Na srečo je mogoče jesti čisto juho.
Podvprašanje: ali je mogoče zdrobove žličnike uspešno odtaliti, da so primerni za zakuho ? Iz enega jajceta jih je namreč za nas preveč. Hvala za vaše izkušnje.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Veganski narezek z nachosi