Kaj si pripravljate za večerjo.Meni včasih zmankuje idej.Ne jem mesnih izdelkov.največkrat večerjam skuto s prepečencem,mleko in polnozrnate kekse,mlečni gres,riževe kruhke.
bojči
Kaj si pripravljate za večerjo.Meni včasih zmankuje idej.Ne jem mesnih izdelkov.največkrat večerjam skuto s prepečencem,mleko in polnozrnate kekse,mlečni gres,riževe kruhke.
bojči
Testenine na 101 način, zrezki v omaki( na hitro), enolončnice, frittaie, htrenovke z jajci, razne rižote itd.
Kuham le take reči, ki so hitro pripravljene. Vsekakor topel obrok mora biti vsaj enkrat dnevno, kajti med tednom kosila ne kuham.
Že kar nekaj let je pri nas večerja obvezna.
Anamarija
Smeško pa zato, ker se stalno motim.
Ko sem še hodila v službo, so bile naše večerje podobne anamarijinim - bolj zgodnje, da smo jim rekli kar "kočerja" (ko-silo in ve-čerja).
Sedaj kosimo okrog 4. ure popoldne, ko se vsi vrnejo domov, za večerjo si pa potem vsak pripravi nekaj po lastni izbiri . Sine največkrat tisto, kar/če kaj ostane od kosila, mož kak kos kruha s sirom ali salamo ali pašteto, hči jogurt in krušno pecivo, zase pa navadno skodelico domačega kefirja in kos kruha. Zanimivo: če pojem kaj drugega, sem dostikrat kasneje spet lačna, po kefirju in kruhu pa nikoli.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Zelenjavna mineštra