Ste že podrli jelko?

hoj! srečno tistim, ki praznujete danes! GOSPAKATJA
Smrečico in novoletne okraske smo že pospravili, zdaj nas čaka nova dekoracija. Ja pa pust se že bliža. LENČA
Tudi naša smrečica je bila danes dopoldne pospravljena in praznikov je konec. Pa lepo se imejte! turururu
Kaj ni žalostno zdaj spet v sivi vsakdan... katka
Smrečico in vse ostale okraske sem pospravil včeraj...Spet stara in prostorna dnevna soba. Praznikov je konecin gremo naprej novim zmagam v tem letu naproti... Ja tudi na pravoslavni božič smo bili povabljeni...tam pa še imajo vse okrašenoin obilno so nas postregli... Lep zimski dan še naprej... Šarmanten
Tudi moja hči je bila danes tako pridna, da je pospravila vse tisto kar je pred 3 tedni rastavila po dnevni sobi. Tako je tudi naša dnevna spet "prostorna". LP. gerna

Ne še.

LP

cervus
Mi tudi še ne. rimljanka
Mi smo jo danes in kar naenkrat je ogromnooooo prostora Je pa res kar malo žalostno, kot bi šele zdaj dojeli, da je praznikov in s tem prazničnega vzdušja nepreklicno konec. Issi
Mi tudi nismo še:) _Lanchy_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti