Tudi mi imamo še en božič in novo leto, smrečeca pa ostane tja do konca januarja.
čestitam vsem, ki danes slavijo Božič, naj bo prav tako lep in miren, slavnosten, za mizo pa vem, da bo bogato in razkošno, kot se spodobi!![]()
![]()
![]()
![]()
Tudi mi imamo še en božič in novo leto, smrečeca pa ostane tja do konca januarja.
čestitam vsem, ki danes slavijo Božič, naj bo prav tako lep in miren, slavnosten, za mizo pa vem, da bo bogato in razkošno, kot se spodobi!![]()
![]()
![]()
![]()
Svečniica je tista, ko podiramo in pospravljamo smrečico. Ta je edina, ki je ostala in spominja na Božič, pa tudi jaslice na omari, drugače pa je hiša že zadihala v novo leto, še celo okna sem oprala, zavese....
To vam moram povedati.
Ko je bila moja oma še v svoji hiši, sem ji okrasila s smrečico en prostor, imenovan veranda. Oma se je v tej hiši zadrževala 99 % le v kuhinji, na verandi morda le 2 x letno.
No, štos je v tem, da sva eno leto smrečico pospravljali nekje julija, zvečer, da si sosedje ne bi kaj čudnega mislili....
Danes bom pričela pospravljati božične okraske, smrečica bo ostala še kak dan.
Vse dobro tistim, ki praznujete danes in naslednje dni!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Ocvrte brizgane palčke (churros)