Poizkuševalec

plopsa je napisal/a:
vam želim da nikomur nebi bilo potrebno dočakati novega leta samemu!
tud taki mormo bit Peugeot
Peugeot je napisal/a:
plopsa je napisal/a:
vam želim da nikomur nebi bilo potrebno dočakati novega leta samemu!
tud taki mormo bit [solze] Peugeot
Pa še več nas je takih... Issi
Zanimiva tema, ni kaj! Hribovc želim ti srečo, pa vendarle nisi odkril s katerega hriba si in koliko let imaš? Mogoče boš tako lažje našel (čeprav tudi mene firbec matra...) allan
Hribovc, a žena pride polek? Japakuno, se mi dopadne. tumpika ma vas rada
Vse je zrihtano, kaj pa muzika? Se javljam mogoče za pevačico? Kdo bo pa kaj zaigral? Kyara
Kyara moji otroci bodo takoj kaj zaigrali, tavelika dva raztegujeta harmoniko, tanajmlaša pa zna piskati na flavto. Sicer zraven rabiš čepke za ušesa ampak pustimo malenkosti. jade
Tale tema naj gre spet malčo na sonce. Kar se pa muzike tiče, pa saj smo na srečanju na štejerskem imeli muskontarja. lp Vesna
tumpika je napisal/a:
Hribovc, a žena pride polek? Japakuno, se mi dopadne. tumpika ma vas rada
Kakšna žena, saj je napisal,da bi šel za pomočnika, najraje bi pa poizkušal Lp Nasha
Hribovc, kaj se je kej vnelo? Anamarija
Kakšna žena, saj je napisal,da bi šel za pomočnika, najraje bi pa poizkušal Lp Nasha[/citat] Tako je Nasha, poudark je na POIZKUŠAL, pa pobrisal Lp Hribovc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti