| anamarija1 je napisal/a: |
| Hribovc, kaj se je kej vnelo? |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
| anamarija1 je napisal/a: |
| Hribovc, kaj se je kej vnelo? |
Se vam je vsem skupaj zmešalo, zadnji cajt, da je konec leta.
Loni MakaroniVeri, zdaj si me pa nasmejala. Ta fascinacija nasprotnega spola z otroškimi vozički je pa res neverjetna. Jaz ga imam zadnja tri leta in pol za kamuflažo zraven in deluje. Najboljše so sicer stare mamce, ker ti vsaka dobesedno noter pade, s komentarjem, joj, kako luštna punčka, pa čisto vam je podobna. Kot prva - vozičkam samo fante in kot druga, nobeden ni moj. In potem oslušam naprej, kakšna škoda, ker nimam svojih. Saj sta oba tudi moja, ins e ne strinjam s tem, da kri ni voda, rada ju imam kot bi bila moja. In če se njunima staršema kaj zgodi, bosta moja tudi uradno. Pa spet dobim feedback nazaj, da sem zmešana, ker je to nevemkaka odgovornost. Blablablabla.
Veri, psa imaš tudi, tudi to deluje, preizkušeno pri meni. Sicer nikoli skupaj z vozičkom, tu si pa ti že korak pred mano.
Loni MakaroniPa še zdej ne vem, a bo kej za nou let al ne??? Ste z debato čist drugje???
Loni, he, he. (jaz sem voziček že dala stran, fascinacije nobene od moškega spola nikdar, al pa kle na Dolenjskem ni nekega efekta, psa pa načrtujem za drugo leto...).
Hribovc, je padla kaka odločitev al ne???
lidkaVeri meni se tudi take štorije dogajajo ampak jaz imam natreniran en tak poseben pogled ![]()
, da se vsak po najkrajši možni poti pobere. Včasih bi si najrajae dala na čelo vtetovirat POROČENA!!! ![]()
Eni so pa res čudni, pa tolko samskih punc je.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Pad Thai s piščancem