26. jan 2008 22:25
Ja, prepozno opazil. Bo pa vsekakor treba izkoristit priliko, še posebej če bo še kaj za pokusit zraven
26. jan 2008 22:25
Ja, prepozno opazil. Bo pa vsekakor treba izkoristit priliko, še posebej če bo še kaj za pokusit zraven
26. jan 2008 22:38
:)) Jah, ne vem..., saj veste da se za dobre stvari ne splaca cakat... Za pokusit pa, hm..., tega sicer ni (bilo) v prvotni ponudbi, pa potem bi se morala ze zmenit, kdo bi bil tisti, ki bi kaj "pokusal" ;)) No, sicer pa punce (in fantje), a ce rata tole, se vedno veljajo tiste ponudbe torte, muzike, potovanja... pa verjetno je bilo se kaj...? Teja teja-kit.
28. jan 2008 15:57
No, sicer pa punce (in fantje), a ce rata tole, se vedno veljajo tiste ponudbe torte, muzike, potovanja... pa verjetno je bilo se kaj...? Teja Meni se zdi, da to velja samo v primeru, če sta oba s kulinarike
5. feb 2008 19:25
Hej, fantje, kam ste se vsi poskrili? Peugeot, je že kaj novega na "vaši" strani?
5. feb 2008 19:28
Ne
5. feb 2008 19:41
Ne, še vedno suša, čeprav zadnje čase nekaj dežuje.
5. feb 2008 20:20
pust je mimo in sedaj se bo zopet začelo osvajanje pa maj je vsak dan bližje. reza
5. feb 2008 20:21
Še pred majem bo tu valentinovo. Imam kakšno možnost, da najdem svojega valentina do takrat
6. feb 2008 16:39
Zdaj pa resno vidim, da bom morala stopit v akcijo. Zgleda, da z nobenim od tehle fantov ne bo nič in bo pikica sama. Bom pa našmu mulcu povedala, po mojem bo takoj za akcijo. Samo ne vem, če bo pikici ustrezal letnik 83. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Sladki rogljiči