silva,
pred kratkim ( cca 10 dni ) so imeli v prodajalni Kmetijske Zadruge v Laškem, za stroj Porkert št.8. Drugač, ( berem z etikete ) uvoznik in dobavitelj: Štokelj doo, Stubiška 8, Ruše.
ežojsilva,
pred kratkim ( cca 10 dni ) so imeli v prodajalni Kmetijske Zadruge v Laškem, za stroj Porkert št.8. Drugač, ( berem z etikete ) uvoznik in dobavitelj: Štokelj doo, Stubiška 8, Ruše.
ežojJe pa katera v zadnjem času tak stroj še videla kje za kupiti in ceno? Slučajno je moja sestrična ob kafetkanju omenila, da ga hoče in ima naslednji teden rojstni dan.
V mislim imam seveda tistega železnega za mletje mesa, filanje klobas, z nastavkom za kekse. A se še kje dobi? Saj sem brskala po Googlu, pa nekako brez uspeha. Nekatere pa najdete takoj, zato prosim za pomoč.
marjjaPoglej v kakšni kmetijski trgovini, posebno v manjših krajih. Lahko da ga boš dobila pri najboljšem sosedu. Malo povprašaj naokoli. Jaz sem ga dobila v Laškem v kmetijski trgovini. Pozneje sem kupila tak strojček v Tschibo trgovini. Kupila sem jih več in jih razdelila za darila.
Migla
Tukaj ti bodo gotovo vedeli povedati iz prve roke.
To je navaden ;flajš-mašin; št.8, dokupiš pa te nastavke, ki se odspredaj gor naredijo. Pri tem nož vzameš ven in ploščico z luknjami. Noter pustiš samo polža. Jaz sem te nastavke kupila pred enim mesecem v kmetijski trgovini za nekje 3 evre.
kvačkaricaUf, hvala, seveda. V ponedeljek se peljem mimo kmetijske zadruge.
marjja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Galette z zelenjavo