6. dec 2007 20:36
Doroteja, jaz imam iz vsakega življenjskega obdobja eno, se pravi eno iz osnovnošolskih let, ko sem ravno pri tem, sem hodila v OŠ v Postojno, morda se poznamo, iz gimnazije imam pravzaprav dve, z eno sva se nazaj našli pred pol leta, sem vesela, ker je zdaj tudi ona v Lj, ker prva živi v Ajdovščini (kot zanimivost naj navedem, da imata obe dvojčke), s faksa nimam nobene, imam pa eno, ki sem jo spoznala na koncu študija. In ta je alfa in omega vseh, saj je zame vedno na voljo, jaz pa njej, no, saj živim z njo in njeno družino. Pa tudi s sestro sva si izredno blizu, mislim, da tudi ona spada v krog najboljših prijateljic.
Potem imam pa še dve s kulinarike Sem lahko srečna, ker jih imam kar nekaj. Pa hvala vsem, ker me imate radi tako kot sem
Aja, moje zgodbe z najboljšimi prijatelji pa so se klavrno končale za prijateljstvo, ker je šlo vse naprej in nič ni trajalo. Tako da sem se odločila, da moških v najprijateljski klan ne sprejemam.
Še ena misel: Bog nam je dal sorodnike, hvala Bogu, da si prijatelje lahko izbiramo sami.
Loni Makaroni