Odločili smo se, da bomo za praznike podarili naše fotografije. Če ima katera predlog kam se naj gremo slikat? Drugače smo iz Celja, a ni problem, zapeljemo se kamorkoli.
Majekzmajek
Odločili smo se, da bomo za praznike podarili naše fotografije. Če ima katera predlog kam se naj gremo slikat? Drugače smo iz Celja, a ni problem, zapeljemo se kamorkoli.
Majekzmajek
Kar k meni prite![]()
.
Danes sem naredila nekaj dobrega in je tudi zelo lepo izgledalo, sem slikala dvanajstkrat, pa sem obupala.
No, upam, da mi ne boš zamerila, če sem si dovolila da se malo s teboj pohecam, vsaj tako me bo minila![]()
lp
Anamarija| s0ncek* je napisal/a: |
| Ja, tudi meni bi bile verjetno take slike bolj všeč. Sploh, če bi jih dobila za darilo. Res ne bi obesila na steno slike, na kateri bi vsi gledali v kamero in se držali tako, kot je rekel fotograf. Bi me preveč spominjalo na kake grozljivke in ja, meni se zdijo taka darila grozljiva (da ne rečem grozna). Upam, da ne dobim kdaj takega božičnega darila. Ampak, to je samo moje mnenje. Če pa kdo hoče podarjati svoje fotografije (oprosti, ampak že sama ideja se mi zdi nora - nikoli ne bi dala komu svoje slike in pričakovala, da se bo po tleh metal od navdušenja - se mi zdi, da moraš biti zelo samovšečen za kaj takega). Ali ste pomislili, da obdarovanci ne bodo veseli in da pravzaprav ne bodo vedeli kam naj dajo slike ter kako naj vem ob naslednjem obisku povedo, zakaj vaše slike ne visijo na steni namesto Fužirja? Upam, da ne boš jezna, tako je pač moje mnenje. Vseeno pa upam, da slike uspejo in da se ne uresniči zgornji scenarij. Pa lep pozdrav. s0ncek* |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami