Svaljki s čemaževim pestom
| kelly je napisal/a: |
| To se pa strinjam, da je neroden, ampak zelo neroden! Saj verjamem, da je super dec, ampak kuhat pa ne zna najbolje! kelly |
Joj, joj, kakšna sodba! Kdo te pa sili, da ga gledaš? Ker, če ga ne bi, ne bi mogla soditi. Morda ni res?
| saša, to ni moje mnenje, to je dejstvo, če kdaj gledaš tuje kuharske oddaje. morali bi izboljšati oddajo in lahko bi jo, brez velikih težav. verjamem, da jo lahko! kelly |
Na podlagi KATERIH dejstev pa ti to trdiš? Ker praviš, da to ni tvoje mnenje.
| spagon - saša, mimogrede, tudi jaz te ne tikam in ti nisem rekla, da ti mene lahko... kelly |
Tule si pa mahnila mimo. Na KulSlo vlada pravilo (kot večina v e-svetu), da se med seboj tikamo. Le kdo si, da bi tebe vikali? In mimogrede, tudi ti jo tikaš v stavku, v katerem trdiš, da je ne.
| RadaJem je napisal/a: |
| rimljanka, tile tvoji posti so pa tako v stilu dr jekyll and mr hyde :) Mi pa ni všeč, ker ima včasih take nerazgledane izjave, da se čudim, kako je lahko postal kuhar. Enkrat je rekel, da je zelena paprika v bistvu ista kot rumena, samo da je prej pobrana. Not :) |
ad1: Zakaj pa ne?
ad2: No, kakšna huda nerazgledanost to pač ni. Vsaj za nekoga, ki ni strokovnjak na področju zelenjadarstva ne. Konec koncev se razlikujeta le v količini - morda še naboru - barvil. Sploh pa, mislim, da nimaš prav. Ker, vsaj nekatere sorte, tako zdaj recimo v Hoferju prodajajo, postanejo z zorenjem najprej rumene, potem rdeče. Tiste svetlo zelene že. Temno zelene pa mislim, da res ne.
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 27. jan 2009 22:02:32Ma kaj res tako močno ![]()
![]()
trka????
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni