Pistacijeve rolice
| kelly je napisal/a: |
| In Damijanu bi lahko rekli, naj malo manj packa z rokami ter uporablja pribor pri kuhanju ne pa večinoma roke. Malo poglejte oddaje Jamieja! kelly |
Kelly če kdo packa, potem je to Jamie. Mene packanje ne moti. Bolj mi je smešno, da imajo kuharji v vsaki skledici natehtane sestavine in potem samo mečejo skupaj. Ni glih realno tako kuhanje.
saša
| kelly je napisal/a: |
| Ne, Jamie uporablaj roke tam, kjer je to potrebno, drugod uporablja pribor, Damijan pa vse potacka z rokami, absolutno vse! Tudi sestavine meče skupaj vse, kar paše in kar ne paše skupaj! Oddaja je izjemno slaba! Žal!kelly |
če bi bila jaz ti, bi raje napisala takole: Po mojem mnenju je oddaja izjemno slaba.
No meni je pa oddaja super in jo bom še gledala. Tebi je pa ni treba če je zanič, ane?
sašaSe opravičujem če sem vas užalila. In čeprav govorite da me ne tikate,no v bistvu me. Ampak mene to ne moti, ker ponavadi se na forumih vsi tikamo.
Kar se pa Damijana tiče...verjetno imajo kak email naslov, kamor lahko napišete kaj vas v oddaji moti, lahko predlagate kaj novega, kar bo po vašem izboljšalo oddajo in morda se celo odločijo in upoštevajo vaše predloge. Poskusite.
sašaMimogrede, pravkar jo tikate, če že...
nolaGrooooozzzza , spet ena, ki se rada krega in tečnari!!!!!![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Tarte tatin z jabolki