Princeske
| Loni je napisal/a: |
Ne vem, no, če bi bil kuhar kot kak taboriščnik, ne vem, če bi jaz ravno z veseljem gledala njegovo oddajo. Za moje pojme se mora kuharju videti, da je kuhar, ne pa maneken za kajjazspetvem katero znamko. In da njegova kuhinja zgleda kot kak znanstevnofantastični laboratorij, to pa spet ne. Loni Makaroni |
Točno tako in ti ga cellnet fejst ser*ješ. Kdo si pa ti, da boš postavljal standarde videza? Če so za tebe pojem lepote manekenske trlice z 40 kg težine ( skupaj s prtljago, predvidevam ), tudi prav ti pa kar uživaj, nam drugim pusti druge standarde lepote, zdravega videza pa kajvemčesar še. Nas je en kup, ki jim lepotne standarde ne postavlja Pariz ali modne revije, nekaterim pa tudi ( mal prebrskaj po temah, pa lahko občuduješ modrovanja o farbicah in ženskih gatah ( rečejo jim sicer ličenje in linžerija, vendar je to to )). Pa, kot ti svetuje rimljanka, zakaj ne uporaboš tist čarobni gumbek na daljincu? A veš kolk je za moje pojme neumnih oddaj na TV, pa jih ne gledam in ne mislim, da sem kaj izgubil, kvejčemu dobil.
pa brez zamere
ežojDamjan je fejst in prijazen in dobrovoljen fant, ki niti slučajno ne misli, da je požrl pamet celega sveta, z veseljem pa kuha. In meni je v velik užitek gledati takšnega dobrovoljnega "kao packača". Ne maram pa vase zagledanih prepotentnih puhoglavcev, ki bi radi bili videti brez puha, pa jim to nikakor ne uspeva! In tako izpadejo še večji puhloglavci.
OgnjičDamjan je zelooo fejst fant (vsaj po mojem mnenju). Simpatičen, nasmejan in še kaj komplimentov bi se našlo. Da ne govorim, kako lepo napet predpasnik čez trebušček ima :) - vedno lepo barvno usklajen s srajco in pokrivalom.
Bi mu pa sama privoščila malce več opreme v tisti njegovi studijski kuhinjici - predvsem večje sklede za mešanje testa, pa kak valjar, pa desko za valjanje. Se mi kar smili on in gostje, kadar se spravijo mesit testo za kruh ali kakšno sladico v tistih majhnih skledicah, kamor še sestavine gredo "glih za glih", za roke pa skoraj že zmanjka prostora![]()
| mamaF je napisal/a: |
Bi mu pa sama privoščila malce več opreme v tisti njegovi studijski kuhinjici - predvsem večje sklede za mešanje testa, pa kak valjar, pa desko za valjanje. Se mi kar smili on in gostje, kadar se spravijo mesit testo za kruh ali kakšno sladico v tistih majhnih skledicah, kamor še sestavine gredo "glih za glih", za roke pa skoraj že zmanjka prostora |
In si predstavljaš zdaj še ene tri od tukaj, kako mu asistirajo, verjetno bi šla kuhinja v luft, samo končni izdelek bi bil pa fenomenalen, zabavali bi se pa vsi po vrsti. Sklečke ma pa res mini, v takih jaz še jajca ne morem ubit noter.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Polžki z mesnimi kroglicami