Prošnje za pomoč pri iskanju v forumih
Zdaj pa jaz prosim za pomoč. Nekoč sem na tem forumu zasledila, da je nek član spraševal, s čim naj nadomesti neko sestavino, potem pa je neka druga članica napisala, da se vedno ravna po neki spletni strani in je tudi prilepila link. Na internetu sem sicer našla kar nekaj spletnih strani, kjer piše, s čim lahko nadomestimo sestavine, ampak nobeden ni pravi. Mi lahko kdo pomaga? Hvala!
ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
poglej ce je tole prava stran: http://www.foodsubs.com/
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
prosim, če mi pomaga kdo najti temo kjer je bilo natančno opisano kako se izmeriti in določiti pravo velikost nedrčka. Hvala vam in lep dan vam želim
kleo
pozdravljene-i, prosila bi za pomoč,kajti rada bi si ogledala samo recepte za piškote(saj veste veseli prazniki se bližajo in bi si rada počasi naredila spisek). hvala
balonka
| gogad je napisal/a: |
To sem našla ,če ti bo kaj v pomoč lp goga |
Mislim da za ogled samo piškotov,bi morala imeti plus paket.Probaj pri iskanju,kaj ti bo ven vrglo.
lp gogaKaj se danes dogaja s "klepetalnico". Meni celo dopoldne ne odpre?!?
Pozdravček!
| balonka je napisal/a: |
| pozdravljene-i, prosila bi za pomoč,kajti rada bi si ogledala samo recepte za piškote(saj veste veseli prazniki se bližajo in bi si rada počasi naredila spisek). hvala balonka |
Dragička ,meni se odpre normalno...
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Panakota z belo čokolado in penino

Brownie Muffins