Hvala lepa za pomoč vsem. Res bi radi prodali bučno olje, saj ga imamo nekaj preveč in ni fajn da bi dolgo stalo doma. Je pa sveže 100% bučno olje, pridelano na štajerskem. Če kogar zanima, naj mi piše na zasebno.
LP
MerjinaaHvala lepa za pomoč vsem. Res bi radi prodali bučno olje, saj ga imamo nekaj preveč in ni fajn da bi dolgo stalo doma. Je pa sveže 100% bučno olje, pridelano na štajerskem. Če kogar zanima, naj mi piše na zasebno.
LP
MerjinaaSpoštovana Merjinaa !
Tudi midva z možem obužujeva bučno olje. Dam ga na vsako solato . Tudi ko kuham bučno juho dodam par kapljic odlično.Uporabljam pa samo 100% olje. Moža se ne da okrog prnest se spozna na olje. Zanima me iz katerega kraja ste in kakšna je cena. L.p
dolenc52Pozdravljeni,
Dolenc52, odgovarjam vam na zasebno sporočilo.
Lep pozdrav
MerjinaaLahko prosim tudi meni sporočite ceno in lokacijo? Hvala.
s0ncek*Bučno olje, njami! Ampak naj mi nekdo pove, kako ga spraviti iz oblačil!
Imam ga namreč na vseh službenih predpasnikih....,poiskusila sem že z Varekino!
Predpasnike daš na ![]()
![]()
. Sončna svetloba razgradi barvilo.
Hvala Rimljanka, upam, da bo delovalo, zelena barva mi je res všeč, ampak ne na belem!![]()
Samo na sonce obesiš predpasnike 100% ne bo več madežev preizkušeno.
dolenc52Jaz obožujem bučno olje,štajerka pač.Nečak nekje iz prekmurja nosi bučno olje.Do sedaj je bilo ok.no tudi sedaj ima lep vonj okus, a se mi zdi nekam redko.Kako naj drugače povem bolj redko teče. kot je včasih.Kaj mislite vi ,je preveč belega dodano ali kaj.
dariDari pravilno sklepaš, pa tudi barvo malo opazuj. Sosed mi ga nabavlja v Avstriji, po barvi je skorajda črno, da ne omenjam gostote!
kvačkaricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)