Vitlof s sirom
Tale Goljat bi pa lahko bil kakšen konkreten donator na naslednjem kul slo pikniku. Stričko mora bit od vraga, da toliko mladih punc k njemu hodi
, občudujem moške, ki znajo kuhat (fajn je, če znajo zraven še dobro služit, tale gospod se ziher ne pripelje na tečaje s katrco
).
Jade in stana r., po pravic povejta, če tud dobro zgleda? Ah, kaj sploh sprašujem... nekaj že mora bit na tem
He, he... Mojster Goljat je prav fejst! Pa od hudiča tudi, se je včeraj prav fajn zabaval z nami,
,
...
Ne da smo zna kuhat, tudi obvlada vse, kar ga vprašaš, vse pomaga, vse pokaže... Takih ljudi je malo, ki tako lepo znajo delati z ljudmi.
zato je tudi toliko kuharic in kuharjev kar naprej pri njemu. ![]()
Včeraj sem prišla domov iz tečaja in doma je bilo vroče, dišalo je... Pa kruhu, se je moj mož naučil pri mojstru delat in zdaj ga samo on peče doma...![]()
Kuharica37, z njim bi se tudi lahko kaj menila, zdaj obvlada zadevo...![]()
![]()
![]()
A ima kera slikce od včeraj???
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Masleni brizgani piškoti