Parfumi

Mene pa zanima kakšne vrste parfumov uporabljate, oziroma kateri vonj je vam najljubši?

Js prisegam na Chacharel amor amor

Jassy

Eternity, včasih Poem. Lisa
Prisegam na naravne feromone, parfumi jih zakrijejo... Moraš bit pa seveda čist, da pridejo do izraza oz. da jih ne preglasi kak drug vonj. Do zdaj se mi je zelo dobro obneslo (nekaterim fantom namreč baje zelo dišim;), eden pa meni zelo;), pa tudi nima nobenega parfuma. Veri
jasmin slepakura
Za rojstni dan sem dobila pafrum PURE POISON - Dior.Ima izredno nežen vonj, ga priporočam! :) mlinarca

Veri je napisal/a:
Prisegam na naravne feromone, parfumi jih zakrijejo... Moraš bit pa seveda čist, da pridejo do izraza oz. da jih ne preglasi kak drug vonj. Do zdaj se mi je zelo dobro obneslo (nekaterim fantom namreč baje zelo dišim;), eden pa meni zelo;), pa tudi nima nobenega parfuma. Veri

Koliko pa jih imaš?

Sem šla pogledat, ker sem ga pred kratkim nabavila, kakooo je doober my TORRENTE 

LP 

Anamarija
Jaz sem ravno v iskanju...se odločam med Bvlgari ali Nina Rici...v parfumeriji se tolk našpricam ,da ga v bistvu ne rabim.....dišim še cel teden lp goga
Kaj ni bilo že govora o parfemih? Ker jaz sem tudi dolgo imela enega zdaj pa imam drugega Anamarija
fendi; pa Guerlenov Jardin de bagatelle, green tea od elizabeth Arden; isabela rosellini - Storia, pa diorella od diorja in počasi konec. Mamamia mamamia

Seveda je bilo govora :)

mene trenutno najbolj navdušuje Versace Crystal Noir :) 

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1149

Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice Pitončica
Sedaj mi je všeč s.Oliver sport. Drugače je pa moja najljubša vonjava Venecija Laure Biagoti.Katere se žal že leta ne dobi pri nas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti