Modni nasvet

Kakšne barve ogrlica sodi k črnemu puliju? Zraven bi imela temne kavbojke.

šnorca

Srebrna ali črna ali iz belih "biserov". Jelenckova

Odvisno, koliko si odštekana.

Jaz k temu nosim tudi velike plastične cina modre ali pinki graude.

Anja
Jaz bi nosila k temu rdečo ogrlico. Za moje pojme super kombinacija.
Brez ogrlice bod, pa ne boš falila funkyca

Šnorca v desno roki nesi eno škatlo s piškoti pa ziher nihče ne bo opazil a maš ogrlico al ne.

jade
Pa saj k črnemu puliju gre praktično vse!?! Issi
Svetujem dodatek v srebrni barvi, mogoče kak enostaven srebrn pas, srebrno ogrlico in srebrno torbico, ostalo črno-temna kombinacija. jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 15. nov 2007 21:18:23
Jaz imam ravno danes črn puli in verižico iz das mase v oranžno, rumeni, zlati in rjavi barvi. Mislim da je kombinacija O.K. Čeprav k črnemu pulijo gre skoraj vsak nakit. korosica
Moja hči je danes imela kombinacijo črn puli in živo rdečo ogrlico (pa še živordeč pas-širok jasno). Se mi je zdelo prav fino. Sicer pa tako kot pravi večina- k črni gre skoraj vsaka barva. ZIMA
OOO, tema zame  Načeloma modni svet pravi, da se k puliju ogrlic ne sme nositi- in da je potrebno pozornost nameniti drugim modnim dodatkom- recimo pasu in uhanom. Seveda je to neko napisano pravilo, ki pa se ga ne držim vedno- k enobarvnemu puliju jaz osebno dam gor tudi ogrlico. K črnemu puliju tako ali tako paše vse, še najbolj pa bi prišla do izraza kaka živa, odštekana barva (recimo rdeča, rumena, oranžna, zlata- letos pa je zelo moderna siva ali srebrna).  Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti