A bomo letos kaj pekli?

Imam enak sistem kot reca , le da bom jaz pričela peči šele konec tedna. Vsekakor manj kot lani, ko so bili piškotki tudi za darila. kobra 1

gordana je napisal/a:
Jade - krasno pecivo, me pa zanima ali ste Rozen torto delali iz gotovih, kupljenih"kora" ali ste jih delali po receptu? gordana

Delano je iz kupljenih. Pa ni treba me vikat, prosim.

LP

jade
Orehovi rogljički so pravkar priromali iz pečice. Embalaža pa se počasi sestavlja in jutri jo čaka le še okraševanje. Pa naj še nekaj pripomnim za tiste, ki jih pesti pomanjkanje časa. Jaz en večer prej zamesim testo in ga dam počivat do naslednjega dne. Ko se potim oblikovanja keksov privlečem na dan vse pekače kar jih je pri hiši. Napolnim vse in šele nato zalaufam pečico. Ko je pečica segreta gre naprej tako hitro, da komaj dohajam. lp Vesna
reca kakšna pa bo embalaža če smem vprašat? nektarina
Katka oprosti moji nevednosti, kje pa je trgovina schwartava? breskva
To je link na njihove proizvode: http://www.schwartau-backwelt.de/ Žal jih dobimo pri nas le peščico... Mijan
ja vse je res... katka
Vida u. sem klicala v Etol in so mi povedali, da je potrebno mentolov brezbarvni ekstrakt naročit. Na žalost nimajo gospodinjskih pakiranj, najmanjša možna količina je 1 kg, stane pa 24,00 eurov. Če je še katera druga zainteresirana za ta nakup v manjših količinah, naj mi sporoči, pa si razdelimo. lp. jagodas
Ja bi ga imela ampak verjetno tega ne bi potrebovala veliko. Tko da bi bilo fino, če bi ga še katera hotela. vida u.
Vida u. koliko pa bi ti tega imela? Mogoče bi morala dati vprašanje kot novo temo, mogoče bi res še kdo drug vzel kakšen del. jagodas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti