Vila čeranić, črna gora

melony  

član od: 7.11.2007

sporočila: 17

tema odprta - 7. nov 2007 14:23 | ogledi: 1.775 | odgovori: 1

POZDRAVLJENI,

ZA NOVO LETO SE ODPRAVLJAMO V ČRNO GORO IN SICER V PENZION - VILO ČERANIĆ, KI SE NAHAJA V BUDVI.

ZANIMA ME ALI JE KDO OD VAS ŽE LETOVAL V OMENJENEM OBJEKTU IN KAKO STE BILI ZADOVOLJNI?

PRED DVEMI LETI SMO BILI NA DOPUSTU V ČRNI GORI IN SO BILE CENE IZVENPENZIONSKE PONUDBE ZELO UGODNE, LETOS PA SEM OD NEKATERIH SLIŠALA, DA SO BLAZNO DVIGNILI CENE, ZANIMA ME KOLIKO RECIMO STANE KAVA, VEČERJA ITD..ČE JE KDORKOLI BIL V ČRNI GORI PRED KRATKIM OZ. POLETI.

Temo je spremenil(a) melony dne 07. nov 2007 14:24:51

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 554

7. nov 2007 21:16

V Črni gori smo bili v juliju.Žal ne v tem objektu po katerem sprešuješ.Cene pa se nam niso zdele pretirane.Za kalamare, jagenjčka,palačinke s čokolado,dve šobski solati,piačo smo dali 22eur.Posrežba je bila pa zelo vredu.Na ulici pa se cene gibljejo od 1eur za palačinke pa naprej.Malo poglejte,saj imajo ponavadi zunaj cenike.Mi smo prvo hoteli jesti v pivovara Černa hora pa je bil natakar precej neprijazen,za pol stvari sploh ni vedel če imajo,zato smo šli malce naprej proti tunelu,kjer smo bili prezadovoljni.Sicer smo zunaj jedli samo enkrat,saj smo imeli vse že plačano,a ti povem da se to ni splačalo.Tako je bilo julija,kako je sedaj pa nevem. Imejte se lepo malo pa pomislite na nas,ki kljub praznikom delamo,saj je to cena našega dela. chappy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti